De zomer bracht niet het mooie weer van de laatste jaren. Een extra reden om uit te kijken naar september. De redactie is ervan overtuigd dat de nazomer alle verwachtingen zal overtreffen. Met Open Monumentendag en Koket Koksijde staan er alvast twee toppers op het menu.

Meer lezen

Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie. Ontdek onze lokale ondernemers en breng hen zeker een bezoekje. Ze helpen je bij je zoektocht naar het perfecte product.

Meer lezen

Dan kan je (nog) niet digitaal tekenen. Als je je identiteitskaart vernieuwde tussen je 12 en 18 jaar, staat er maar één certificaat actief.

Meer lezen

Met open armen. Zo ontvangt het cultuurcentrum jou en alle artiesten. Het casinoteam ging de uitdaging aan om zoveel mogelijk podiumkunstenaars een nieuwe datum te geven. Het nieuwe seizoen wordt een combinatie van voorstellingen die eerder niet doorgingen en nieuwe producties

Meer lezen

De WAK organiseert beeldend onderwijs voor alle leeftijden. Wil je een proefles volgen of heb je zin om deel te nemen aan een workshop?

Meer lezen

Het is de laatste kans voor je COVID-19-vaccinatie. De vaccinatiecampagne in het centrum Furnevent zit er bijna op. Wie snel is, kan zich nog laten vaccineren. Iedereen komt in aanmerking, ook als je eerder het vaccin geweigerd hebt, of niet op je eerdere afspraak bent komen opdagen. De enige voorwaarden zijn dat je 12 jaar of ouder bent en dat je gedomicilieerd bent in Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort of Veurne.