Warme zorg, een pedagogisch project en inclusief werken, dat is Groep De Rozenkrans. Een mooie omschrijving, maar zo weet je nog niet hoe het écht is om daar te wonen en te werken. Daarom stelt Tij-dingen je voor aan Tom De Valckenaere (21 jaar).

Meer lezen

Warme zorg, een pedagogisch project en inclusief werken, dat is Groep De Rozenkrans. Een mooie omschrijving, maar zo weet je nog niet hoe het écht is om daar te wonen en te werken. Ook Claudia Dollet (36 jaar) leggen we op de rooster.

Meer lezen

Senioren maken bijna de helft uit van de Koksijdse bevolking. Heel wat van die senioren zijn de drijvende kracht achter een bloeiend verenigingsleven.

Tij-dingen geeft je een overzicht van de verenigingen die lid zijn van de seniorenadviesraad

Meer lezen

Je huis staat in brand of je partner krijgt een beroerte.

Welk noodnummer bel je:
100, 101 of 112?

Meer lezen

Beschik je over een garage of inrit? Geef zorgverleners dan de mogelijkheid om er te parkeren terwijl ze iemand helpen.

Meer lezen

Wil je graag mensen ontmoeten? Heb je nood aan extra sociaal contact? Kom dan naar de koffienamiddag in jouw buurt.

Meer lezen

Zorg je voor een hulpbehoevende partner, kind, ouder of kennis? Of heb je dat vroeger gedaan en is je geliefde ondertussen overleden? Dan ben je welkom in mantelzorgcafé De Luisterschelp.

Meer lezen

Dementie is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die bij ouderen problemen met het geheugen veroorzaken. Er zijn verschillende vormen van dementie, de bekendste is alzheimer. De eerste verschijnselen verschillen per persoon en per type van aandoening. Meestal kaart de partner of een familielid het zogenaamde niet-pluisgevoel’ aan.

Meer lezen