Koksijde en PSE Belgium bieden je eeuwige roem aan en dat met een wedstrijd voor lokaal muzikaal talent. De prijs is niet min: de winnaar zingt of speelt live tijdens Night of the Proms Summer Edition.

Meer lezen

Een unieke blend van polyfone zang, mediterrane klanken en een indrukwekkende waaier aan instrumenten.

Meer lezen

Trek je wandelschoenen aan en doe mee. De VVV en dienst Toerisme lanceren een nieuwe uitdaging voor stappende speurders vanaf 15 jaar.

Meer lezen

Het begijntje Symforosa krijgt bezoek van een tuinman die de druivelaar komt snoeien. Ze raakt op slag verliefd, maar durft het niet zeggen. Als ze op het punt staat het toch te doen, komt die tuinman met verrassend nieuws…

Meer lezen

De organisatie van Night of the Proms Summer Edition lanceert een nieuwe topartiest: Metejoor.

Meer lezen

Dit jaar vieren de leden van fotoclub CoxyPics hun vijfjarig jubileum en organiseren ze de fotobeurs CoxyKina. Tij-dingen had een gesprek met enkele bestuursleden: Walter Carels (voorzitter), Ines Carels (web- en mediabeheer), Annelies Cremery (secretaris) en Marc Vanleke (web- en mediabeheer).

Meer lezen

Heb je zin om leeftijdsgenoten uit andere landen te leren kennen? Dan ben jij de ideale deelnemer voor het Vijfstedentreffen!

Meer lezen

Deze geactualiseerde bewerking van King Lear komt tegemoet aan het teveel aan personages en verhalen in het oorspronkelijke drama, maar behoudt de intriges, het wantrouwen, het verraad, de drang naar macht, het generatieconflict en de poëzie

Meer lezen