Schrijf je kind dan in voor De Speelveugel. Deze speelpleinwerking biedt een gevarieerd activiteitenaanbod aan voor lagereschoolkinderen (eerste tot en met zesde leerjaar).

Meer lezen

Ben je minstens 15 jaar jong? Woon je in Koksijde? En droom je ervan om tijdens de vakanties als monitor op onze speelpleinwerking te staan? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

Meer lezen

Mooi, want je werkt mee aan iets waardevols. Een plek in je buurt waar kinderen kinderen kunnen zijn en jongeren jong. Waar iedereen voluit vakantie beleeft: uitbundig, maar ook ingetogen. Ieder op eigen tempo. Een verhaal van keuze, vrijheid, niet moeten, maar mogen.

Meer lezen

Kinderen van 9 tot 16 jaar testen hun kennis in groepen van vier.
De quiz vindt plaats op zondag
13 maart

Meer lezen

De gemeente subsidieert twee abonnementen waardoor jongeren uit Koksijde goedkoper reizen met het openbaar vervoer.

Meer lezen

Organiseer je een activiteit met je bubbel? Doe je iets leuks in je kot met een paar vrienden? Heb je materiaal tekort zoals luidsprekers, een rookmachine of reuzespelen?

Meer lezen

Boeken over helden en antihelden, idolen en iconen, schurken en schelmen. Over goed en kwaad en de grijze zone daartussen. Over helden die soms schurken worden en omgekeerd. Over alledaagse heldinnen zoals oma's maar ook over de avonturen van moedige ridders en sluwe schurken. 

Meer lezen

Zaki doet bij veel mensen nog een belletje rinkelen. Hij is een radio- en televisiepresentator en vader van de Dewaele Brothers, bekende dj's.

Meer lezen

Neem een moment voor jezelf en lees een boek. Lezen stimuleert je fantasie en zorgt voor sociale en taalkundige vaardigheden en dat is zeker interessant voor de ontwikkeling van kinderen. Er zijn ontelbaar veel redenen waarom lezen goed voor je is. 

Meer lezen