Boeken over helden en antihelden, idolen en iconen, schurken en schelmen. Over goed en kwaad en de grijze zone daartussen. Over helden die soms schurken worden en omgekeerd. Over alledaagse heldinnen zoals oma's maar ook over de avonturen van moedige ridders en sluwe schurken. 

De bibliotheek heeft al die verhalen liggen. Wat is jouw favoriet heldenboek of schurkenverhaal? Laat het weten via jeugdbibliotheek@koksijde.be en wij zetten die klaar voor andere fans.

Bib uitzonderlijk open voor jonge lezers op vrijdagavond 25 maart

Op deze avond vieren we de jeugdboekenmaand. Ben je tussen 8 en 11 jaar? En ben je vrij op 25 maart van 18.30 tot 20.30 uur? Nu niet meer. Want je palmt samen met andere jonge lezers de bib in na sluitingstijd. Het programma blijft nog een verrassing, maar kies nu al je favoriete boek. Schrijf je vandaag nog in via koksijde.bibliotheek.be of aan de onthaalbalie.

Wil je weten wat we gaan doen? Na sluitingstijd hebben we de bib voor ons en maken we het gezellig. We verklappen natuurlijk niet alles, maar wel dat het iets met boeken te maken heeft… Kies alvast jouw favoriete boek. Waarom las je die zo graag? Benieuwd naar het favoriete boek van iemand anders? Je komt het allemaal te weten.