Mooi, want je werkt mee aan iets waardevols. Een plek in je buurt waar kinderen kinderen kunnen zijn en jongeren jong. Waar iedereen voluit vakantie beleeft: uitbundig, maar ook ingetogen. Ieder op eigen tempo. Een verhaal van keuze, vrijheid, niet moeten, maar mogen.

Wat krijg je?

  • Een toffe job in een leuke werksfeer
  • Een onthaalmoment aan het begin van de zomer

Wie zoeken we?

  • Iemand zoals jij
  • Een actieve en creatieve jongere die kinderen een onvergetelijke dag bezorgt

Wat heb je nodig?

  • Een cursus animator en een geslaagde stage
  • Nog geen cursus gevolgd? Word dan hulpanimator.
  • Meer informatie over cursussen vind je op www.koksijde.be/word-monitor

Heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op met de Jeugddienst.

Info: jeugddienst@koksijde.be of 058 53 34 44

jobstudent speelpleinwerking

Onthaaldag

Elke speelpleinzomer starten we met een onthaaldag. Zo leer je andere moni’s en de werking kennen. Je krijgt een overzicht van jouw taken en verkent de locatie. We laten je niet aan je lot over en bij vragen kan je steeds terecht bij de jeugddienst. Na jouw werkperiode op de speelpleinwerking, vindt er ook telkens een evaluatiemoment plaats. Daar krijg je feedback, tips en tricks over jouw prestaties op het speelplein. Op die manier ben je helemaal klaar om volgend jaar opnieuw het beste van jezelf te geven.

Hoe word je een animator?

Om animator te worden is het aangeraden om een cursus te volgen en daarna stage te lopen. Wanneer je op de Speelveugel als (hoofd)animator aan de slag wil, moet je jouw attest voorleggen.

Heb je nog geen attest? Dan kan je wel twee jaar als hulpanimator aan de slag. Het is natuurlijk beter om een cursus te volgen want zo leer je de kneepjes van het vak. Je leert er activiteiten en speelimpulsen voorbereiden en je ontdekt op een actieve manier wat speelpleinwerking is.

Meer informatie en een overzicht waar je een cursus kunt volgen, vind je op: www.koksijde.be/word-monitor.

Het gemeentebestuur van Koksijde betaalt de helft van je cursusgeld terug met een max. van 100 euro per vorming. Dien het bewijs van je vorming en je rekeningnummer in op de jeugddienst

Heb je nog vragen?

058 53 30 30 – jeugddienst@koksijde.be