In de rubriek De fakkel van Koksijde draagt een inwoner het woord over aan iemand anders. De enige voorwaarde is dat hij of zij een directe link heeft met Koksijde. Sophie Dewulf kreeg de fakkel in februari en gaf die door aan Johan Vanhoutte.

Meer lezen

Vlaanderen is het mekka van de voorjaarsklassiekers. Bereid je voor op waaiers en kasseien. Tij-dingen sprak met Bert Pattyn, voorzitter van de Bredene Koksijde Classic.

Meer lezen

Op zondag 13 maart vindt de zevende editie van de North C Trail plaats, de enige trail aan zee in ons land. Tijd voor een gesprek met organisator Maarten De Bolster. 

Meer lezen

Warme zorg, een pedagogisch project en inclusief werken, dat is Groep De Rozenkrans. Een mooie omschrijving, maar zo weet je nog niet hoe het écht is om daar te wonen en te werken. Daarom stelt Tij-dingen je voor aan Tom De Valckenaere (21 jaar).

Meer lezen

Deze sportieve dierenliefhebster dingt mee naar het kroontje van Miss België en heeft een bijzondere band met Koksijde, want haar ouders hebben een horecazaak in onze gemeente.

Meer lezen

Warme zorg, een pedagogisch project en inclusief werken, dat is Groep De Rozenkrans. Een mooie omschrijving, maar zo weet je nog niet hoe het écht is om daar te wonen en te werken. Ook Claudia Dollet (36 jaar) leggen we op de rooster.

Meer lezen

Dit jaar vieren de leden van fotoclub CoxyPics hun vijfjarig jubileum en organiseren ze de fotobeurs CoxyKina. Tij-dingen had een gesprek met enkele bestuursleden: Walter Carels (voorzitter), Ines Carels (web- en mediabeheer), Annelies Cremery (secretaris) en Marc Vanleke (web- en mediabeheer).

Meer lezen