Kom op donderdag naar de gezellige parkbar. Waar? Abdijsite Ten Duinen, ingang Luypaertlaan.
Een uittip voor het hele gezin. Santé!

14 juli: gegidste wandeling op de abdijsite (14 uur) / optreden Saxilicious (17 uur)

Een gids neemt je mee tussen de oude abdijmuren. Benieuwd naar de geschiedenis van de abdij en de verschillende functies van de ruimtes? In het Nederlands. Duur: 45 min. Gratis. Geen reservatie nodig.

Saxilicious is een saxofoonkwartet uit de streek! Ze krijgen ritmische ondersteuning door een drummer en brengen een gevarieerd repertoire: van klassiek via jazz en folk tot hedendaagse popmuziek.

4 augustus: met Renata naar het Wonderwoud (14 uur) / optreden Johnny & The Sparks (17 uur)

Renata Bruggeman weet te boeien: ze is natuur- en bosgids, maar bovenal een geanimeerd verteller. Ze was erbij toen het abdijpark eind vorig jaar een verjongingskuur kreeg door een enthousiaste groep planters. Renata neemt je dan ook graag mee naar die wondere wereld van natuurgeneeskunde en volksverhalen. Een activiteit i.s.m. de Dienst Milieu & Duurzame Ontwikkeling. In het Nederlands. Duur: 1,5 uur. Gratis. Geen reservatie nodig.

Rock ’n roll is back to stay! Het viertal brengt covers van Roy Orbison, The Beatles tot The Everly Brothers. Haal je luchtgitaar, Elvis-moves en zonnebril maar boven!

11 augustus: Wonderwoud (14 uur) / optreden Korrigan (17 uur)

Deze groep enthousiaste folkliefhebbers uit deze regio beleven samen hun passie en laten ons meegenieten. Behalve eigen nummers brengt Korrigan diverse folkhelden en traditionals.

18 augustus: Wonderwoud (14 uur) / optreden Ambrazar (17 uur)

Eigenzinnige Brugse knapen met een voorliefde voor folkmuziek. Met hun eigen enthousiaste podiumstijl speelt Ambrazar een verrassende mix van protestsongs tot ballades over liefde, leven en lust.

25 augustus: Wonderwoud (14 uur) / optreden The Almost Swinging Jazz Band (17 uur)

Een authentieke band die de typische jazzmuziek brengt uit de jaren 1920-1930, goedgemutst en in onberispelijke outfit. Het viertal van The Almost Swinging Jazz Band laat je meezingen met klassiekers.

Johnny & The Sparks spelen op 4 augustus