Lees verder en ontdek meer over ons sportaanbod. 

Terugblik: dolle pret tijdens onze zomersportkampen

De sportdienst organiseerde deze zomer opnieuw geslaagde kampen. Elke week was er een ander thema, zowel voor kleuters als lagereschoolkinderen. Ook de skatekampen waren een succes. Surf naar de website voor alle fotoalbums.

Schrijf je in: herfstsportkampen voor kleuters en lagereschoolkinderen…

Van 3 tot 5 november organiseert de sportdienst een sportieve driedaagse. Voor kleuters is er een mix van sport, spel en knutselplezier in de sporthal van Koksijde-Dorp. Kinderen van het eerste tot zesde leerjaar leven zich uit in sporthal Hazebeek in Oostduinkerke. Er zijn elke dag vier verschillende sporten zoals badminton, basketbal, hockey en toestelturnen. Inschrijven (vanaf 4 oktober) doe je hier.

… en er zijn ook sportlessen voor 18-plussers ('s avonds)

In oktober starten er lessenreeksen voor volwassenen. Op maandagavond is er een Shape Bootcamp, op dinsdagavond een initiatiereeks Wobbel work-out en de dance work-out vindt plaats op donderdag. Inschrijven (vanaf 6/9).

 

Volledig aanbod

Ook conditiegym, zumba gold, netbal, badminton, tai chi en curling starten in september, sluit je vandaag nog aan. Bekijk alles op de gemeentelijke website.  

Start 2 Run met Atletiek Club Koksijde

Vanaf zondag 19 september is het opnieuw mogelijk om te beginnen met sporten dankzij onze plaatselijke atletiekclub. Je jogt twee keer per week (op donderdag om 18.30 uur en zondag om 10 uur) over een afstand die varieert tussen 0 en 5 kilometer. Na twaalf weken is deze reeks voorbij. Inschrijvingsprijs bedraagt 60 euro. Deelnemers mogen gratis meedoen aan de vervolgreeks tijdens het voorjaar van 2022, die afstand wordt later vastgelegd.

  • Info: ackvzw@skynet.be – 058 51 75 61
  • extra trainingen met preventieve oefeningen voor loopblessures
  • inschrijving via de website of ter plaatse (piste sportpark Hazebeek)

Of fiets je liever?

Is lopen niets voor jou? Geen probleem. Wist je dat de Koninklijke Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen (SOW) elke week een fietsnamiddag organiseert? De fietstocht is geschikt voor alle leeftijden en vindt elke maandag plaats tussen 14 en 18 uur. Startplaats: parking voor de Sint-Niklaaskerk in Oostduinkerke.