In 1977 verraste John Cassavetes de wereld met zijn baanbrekende combinatie van toneel op film in 'Opening Night'.

In 2023 doet DE HOE (een fusie tussen 'de Koe' en 'Hof van Eede') het nog gewaagder: film op toneel. Hou je vast aan je armleuningen voor een voorstelling waarin ernst en humor elkaar vinden in een verbluffende dans.

De spanning van het spontane

DE HOE schuwt het experiment niet. Peter Van den Eede's vertolking, gekruid met heerlijke anekdotes en een schijnbare onwil om tekst uit het hoofd te leren, drijft de spanning op. Het resultaat? Een rauwe, ongepolijste energie die je aan je stoel kluistert.

Een verrassende twist

Geïnspireerd door de originele film, werpt 'Opening Night' een frisse blik op de eeuwige zoektocht naar menselijkheid in kunst. Deze voorstelling durft de belegen teksten overboord te gooien om iets echts te raken – iets wat je moet ervaren om te geloven.

Close-ups en grootse gebaren

Met een groot wit doek dat de nuances van elke emotie vangt, voel je de spanning en zie je de kleinste gebaren uitgroeien tot grote expressieve statements. DE HOE blaast de intieme dialoog op tot iets grandioos.

Een fusie van talent

Van Natali Broods' indringende uitspraken tot Van den Eedes onstuimige interventies – elke acteur brengt een stukje van de puzzel. Deze voorstelling laat zien hoe verschillende artiesten elkaar niet alleen aanvullen, maar ook versterken.

'Opening Night' is meer dan een voorstelling, het is een ervaring die je herinnert aan de magie van theater. Wanneer? Op vrijdag 22 december om 20 uur. Een ticket krijg je voor 20 euro. Jonger dan 26? Dan betaal je 17 euro.

Meer info en reservatie op www.casinokoksijde.be of 058 53 29 99.

Video
DE HOE Opening Night
DE HOE Opening Night
DE HOE Opening Night
DE HOE Opening Night
DE HOE Opening Night
DE HOE Opening Night