Vanaf 18 uur neem je het Oostduinkerkse strand over voor een megafeest. Drank, eten en muziek: dat wordt de heilige drievuldigheid op zaterdag 30 december.

Meer lezen

Wandel van het ene wauw-moment naar het andere. In de kerstperiode, van 16 december tot 7 januari, krijgt onze gemeente een make-over met kerstlichten en lichtspektakels. Koksijde is tot in het buitenland bekend voor zijn kerstverlichting.

Meer lezen

Ondanks zijn jonge leeftijd wordt Momi Maiga nu al erkend als een virtuoos op de kora en zijn vloeiende zangstem maakt zijn muziek nog indrukwekkender.

Meer lezen

Sierlijk glijden over het ijs of voor de tiende keer de driedubbele axel proberen? Dat kan van zaterdag 16 december t.e.m. zondag 7 januari op de ijspiste voor het gemeentehuis.

Meer lezen

In 1977 verraste John Cassavetes de wereld met zijn baanbrekende combinatie van toneel op film in 'Opening Night'.

Meer lezen

Met de komst van Koning Winter keren de orgelmatinees terug.

Meer lezen

Op zoek naar een glinsterende ervaring om de feestdagen te vieren? Trek dan een fluogele cirkel rond woensdag 27 december, want dan tuffen felverlichte tractoren door de Koksijdse straten.

Meer lezen

Ben jij creatief en wil je graag jouw stempel drukken op één van onze grootste evenementen? Dit is je kans. Doe mee aan de affichewedstrijd voor de Garnaalfeesten. De winnaar – en misschien ben jij dat wel – maakt deel uit van een lange traditie en ziet zijn of haar ontwerp terug op affiches en ander promotiemateriaal.

Meer lezen

Kijk je al uit naar de Vlaamse Duinencross van donderdag 4 januari 2024? De tickets zijn intussen beschikbaar in het toerismekantoor van Koksijde.

Meer lezen

De eindejaarsperiode is dé cadeautjestijd. Fonkelende straatverlichting en sfeervolle etalages zorgen voor dat extra warm gevoel in de Zeelaan.

Meer lezen

Volg het fonkelende pad: van sprankelende lichtjes aan het gemeentehuis met de ijsbaan tot het Casinoplein waar een lichtinstallatie jouw gekke moves projecteert.

Meer lezen

Op tweede kerstdag brengt het Beauvarletkoor Koksijde samen met vocale solisten en een instrumentaal ensemble muziek van deze componisten tot leven.

Meer lezen

Laat je deze kerstvakantie betoveren door de prachtige kinderstemmen van Beau-re-mi en Jokobeau. Ze staan op zaterdag 23 december samen op het podium.

Meer lezen

Dankzij het Veurns Vocaal Ensemble palmen kerstliederen dit charmante kerkje in.

Meer lezen

Je adem die voor je uitdampt terwijl je al wandelend de koude op afstand houdt. De winter is ideaal voor een (stevige) wandeling.

Meer lezen

Op deze beurs tonen creatievelingen hun huisgemaakte werkjes aan het publiek. 

Meer lezen