Jaar na jaar mag een meisje uit Oostduinkerke de titel van Mieke Garnaal dragen. Tijdens de Garnaalfeesten wordt de nieuwe Mieke plechtig voorgesteld, samen met haar twee eredames.

Meer lezen

Ben je creatief en geïnspireerd door kunst? Schrijf je dan in voor een atelier in de Westhoek Academie Koksijde. Onze academie biedt workshops en lessen aan voor alle leeftijden en niveaus.

Meer lezen

We organiseren hier massa's activiteiten, check de zomerbrochure voor het volledig overzicht. Net als de voorbije zomers faciliteert de gemeente 3 openluchtfuiven met intussen een grote naambekendheid. 

Meer lezen

De opa van Renée Lanssens (10) vertelde haar een ongelofelijk verhaal: op Koksijde Golf ter Hille zou een duivelsput liggen waar ooit mensen en dieren in verdwenen. Bestaat die vervloekte put echt?

Meer lezen

Het Meeuwenteam staat paraat voor eerste hulp bij meeuwenoverlast. Een interventieteam dat zorgt voor een aanpak op maat wanneer de vogels zorgen voor overlast.

Meer lezen

Op zaterdag 3 augustus vindt het 1e officieuze petanquetoernooi plaats ter hoogte van de Bolledroom (sportpark Hazebeek). Doe mee en maak kans op leuke prijzen.

Meer lezen

2 jaar terug kocht Anniek Deylgat een schoolbus. Vandaag is die bus omgebouwd tot mobilhome 'Joanne' en klaar om de Europese kusten te ontdekken.

Meer lezen