De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor jouw vrije tijd. Bij aankoop van deze pas krijg je ook een leuk welkomstpakket uit de Westhoek.

Meer lezen

Tijdens de Eerste Wereldoorlog verdwenen heel wat drankgelegenheden en daarom opende Jules Maertens in 1923 zijn café. Lees verder en ontdek je de volledige historiek van dit legendarische café in Groenendijk. 

Meer lezen

2023 is nog niet voorbij, maar Koksijde is al op zoek naar nieuw kunstzinnig talent.
 

Meer lezen

Deelnemen aan cultuur en vrije tijd moet voor iedereen mogelijk zijn en daarom trekken we rond in Koksijde. Van deur tot deur.

Meer lezen

Volgens een legende slokte de Duivelsput een rijke boer op met paard, vrouw en koets. Is dat verhaal waar? En waarom duurde het tot de jaren 50 voor de put werd gedempt? Een Koksijds mysterie.

Meer lezen

Zoals elke editie stelden onze diensten een mooi aanbod samen (met een knipoog naar het centrale thema: met hart en ziel). Blikvangers op zondag 10 september zijn de (gratis) rondleidingen van onze nieuwe K-ambassadeurs.

Let wel: vooraf inschrijven is telkens verplicht. Surf hiervoor naar www.koksijde.be/omd en reserveer je plaats. Vol is vol!

Meer lezen

In 1966 organiseerde de Coxyde Motor Union (CMU) een behendigheidswedstrijd met auto's en motorfietsen op het Guido Gezelleplein.

Meer lezen

Dit jaar vindt de herdenking plaats in en bij de kerk van Sint-Idesbald op zaterdag 2 september.

Lees verder en ontdek unieke beelden uit het archief van Etienne Becuwe. 

Meer lezen