Opvang nodig in de paasvakantie?

Meer lezen

Jilke Michielsen is een jonge (16) renster uit Oostduinkerke. Ondanks die prille leeftijd hangen er al een paar Belgische medailles rond haar hals. Op 31 juli snelde ze in Brasschaat naar de overwinning bij de nieuwelingen en eind december graaide ze twee Belgische driekleuren mee op de piste in Gent (puntenrit en omnium). De redactie van Tij-dingen sprong zelf op de fiets voor een flitsend interview.

Meer lezen

Toby Vandewoude maakte net als Remco Evenepoel de overstap van voetbal naar wielrennen. Een keuze die hij noodgedwongen moest maken door knieproblemen. Maar deze jonge Oostduinkerkenaar bleef niet met knikkende knieën achter en koos resoluut voor het wielrennen. Op 5 januari reed hij nog mee in onze Duinencross (bij de U17). De redactie dook het veld in, niet voor een moddergevecht, maar voor een moddergesprek.

Meer lezen

Kindjes van alle leeftijden (peuter, kleuter en lager) zijn van harte welkom van 14 tot 17 uur in het Huis van het Kind (Speelotheek, Zeelaan 42) en de ontmoetingsruimte van de jeugddienst (Loppenszaal). 

Meer lezen

Recente cijfers tonen aan dat één kind op de vier met een lege brooddoos naar school komt. Ook in Koksijde.

Meer lezen

Kinderen vanaf de derde kleuterklas (tot en met het zesde leerjaar) zijn op woensdag 15 maart welkom voor een gratis dansinitiatie.

Meer lezen