Unieke Stadsprojecten (USP) op Focus/WTV bracht ons zomeraanbod in beeld en we staan te popelen om het met jullie te delen.

Al onze evenementen, activiteiten, tentoonstellingen, leuke doe-tips… staan bovendien ook gebundeld in onze splinternieuwe zomerbrochure. De zomer wacht op jou, dus kom en beleef!

Aflevering 1: Gloednieuwe zomerbrochure

De gemeente investeert jaarlijks heel wat geld en energie in alle toeristische infrastructuur. Fietsen, wandelen, sporten, genieten van cultuur,… er zijn vele mogelijkheden voor zowel de bewoners als bezoekers van Koksijde. De burgemeester blikt alvast vooruit op een magische zomer. En we pakken uit met onze gloednieuwe zomerbrochure! Eentje die tot de verbeelding spreekt en alles wat je wil weten over een heerlijke zomer bundelt!

Video

Aflevering 2: evenementen in de kijker

Koksijde leeft, bruist en straalt – zeker op de momenten dat er evenementen georganiseerd worden. Zo maakt Koksijde zich momenteel op voor de zomer –  en dat vertaalt zich in tal van activiteiten… Het strandbad is een topplek, de zomerbars bruisen. Op onze website ontdek je alles over shoppen, uit gaan eten, overnachten,…! En er is de KoksijdeBon waarmee we de lokale economie extra ondersteunen. Nu ook in een handige app.  

Video

Aflevering 3: Ontdek ons vast aanbod

Laat je verrassen door de speelse tentoonstelling in het Duinenhuis: het natuurhistorisch museum van Stokman. Een magische locatie voor deze doe-expo. En nog meer magie met het gloednieuwe seizoensprogramma van het c.c. CasinoKoksijde. Ontdek hun ruime aanbod aan muziek, dans, theater, comedy,… én bestel nu je tickets!

Video

Aflevering 4: Kunst in Koksijde

Het Abdijmuseum Ten Duinen bestaat 20 jaar. Dat wordt gevierd met o.a. de ‘terugblik’tentoonstelling… Niet veel verder – in kunstencentrum Ten Bogaerde – kan je binnenkort ook genieten van onze expo ‘Private Parts’ van Joëlle Dubois. Een echte blikvanger… wow! Meer over ons aanbod kunst en cultuur in deze aflevering!

Video

Een blik achter de schermen

In Koksijde valt er heel wat te beleven. Zeker in de zomermaanden. Onze diensten draaien volop om burgers en bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen. Kunst, cultuur, gastronomie, sfeer, zon, zee, strand,... alles is aanwezig om er een topzomer van te maken. We gingen mee op pad met Focus/WTV en zorgden voor een blik achter de schermen.