Beroemd in binnen- en buitenland. Helmut Lotti staat bekend om zijn uitzonderlijk zangtalent en zijn veelzijdigheid. Zijn stem kan verschillende muziekstijlen en genres aan waardoor hij een artiest is die klassieke muziek met moderne invloeden combineert. Deze zomer komt de rasartiest naar onze gemeente. Op vrijdag 26 juli krijg jij dus de kans om Helmut live aan het werk te zien.

Bereid je voor op een avond waar Helmut Lotti, samen met 40 getalenteerde muzikanten, zijn legendarische concerten uit de jaren 90 doet herleven. Tiritomba… tiritomba! De historische Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk is het ideale decor voor dit evenement. Een datum die je best nu al aanstipt en achteraf ook nooit meer vergeet.

"Met 'Goes Classic' bewijst Helmut Lotti dat klassieke muziek tijdloos en grenzeloos is. Hij slaagt erin de ziel van klassieke muziek te vangen en te vernieuwen"

Enige liveconcert in 2024

De 3 'Classic-albums' van Helmut Lotti zijn de bestverkochte albums aller tijden in België en op 26 juli ben je getuige van een selectie van de mooiste klassieke melodieën. Het is ook het enige Helmut Lotti Goes Classic liveconcert in 2024. Een niet te missen kans dus voor fans en muziekliefhebbers.

De combinatie van Lotti's stem, het Golden Symphonic Orchestra en de historische setting van de kerk zorgen voor een magische avond. Jouw avond.

Bestel je tickets

  • Datum: vrijdag 26 juli om 20 uur
  • Locatie: Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk
  • Tickets beschikbaar via www.visitkoksijde.be/helmutlotti en de toerismekantoren: 46,50 euro (zijkant) of 51,50 euro (front)

Meer dan 13,3 miljoen verkochte albums heeft Helmut Lotti achter zijn naam staan. En dat dankt hij vooral aan zijn ‘Goes classic’-repertoire.