Wist je dat bijna 150.000 lampjes goed zijn voor zeven kilometer lichtsfeer in onze gemeente? Glitter met ons mee en creëer nog meer licht als teken van hoop en verbondenheid. Voor de zorgsector én voor elkaar. Maak van jouw voortuin, gevel, balkon, raam of handelszaak een baken van licht en word één van de winnende hotspots.

Hoe deelnemen?

Bevestig je deelname voor 10 december via darius.hillewaere@koksijde.be een geef je naam, adres en e-mail aan. Vermeld zeker de categorie waarvoor je inschrijft (1. voortuin, 2. gevel-balkon-raam, 3. handelszaak). Organisatie: VVV en dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke.

Prijzenpot van 7.500 euro

Gezelligheid loont. Een eerste prijzenpot van 6.000 euro gaat naar de winnaars gekozen door de vakjury – samengesteld door het Bloemencomité. Maar ook jij beslist. Per categorie is er een publieksprijs ter waarde van 250 euro. En uit de ingediende stemformulieren (één per persoon) loten we 30 waardebonnen uit van 50 euro, goed voor 1.500 euro! Stemformulieren zijn verkrijgbaar in de dienst Toerisme vanaf 19 december. #koksijdefonkelt #zorgvoorlicht  

Info: www.visitkoksijde.be/koksijde-fonkelt