Op Allerheiligen brengen Pieter Smout en Hannelore Muyllaert muziek in de Sint-Pieterskerk. Op woensdag 1 november ben je welkom in de kerk in Koksijde-Dorp van 17 tot 18 uur.

Uitzonderlijk binnen door het slechte weer (en dus niet op het Sint-Pieterskerkhof).

Meer lezen

De familie Leys is een begrip in Koksijde. Zeker voor al wie groene vingers heeft. Naar aanleiding van het afscheid van het Bloemencomité ging Tij-dingen langs bij Ides en Nicole Leys.

Meer lezen

In de rubriek De fakkel van Koksijde draagt een inwoner het woord over aan iemand anders. De enige voorwaarde is dat hij of zij een directe link heeft met Koksijde. Eveline Wallaert kreeg de fakkel in september en gaf die door aan Johan Vanhoucke.

Meer lezen

De Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk is een orgel rijker. Het muziekinstrument stond oorspronkelijk in de Sint-Pieterskerk in De Panne en krijgt een tweede leven in Koksijde.

Meer lezen

In Koksijde hebben we een lange traditie om oud-strijders en de gesneuvelden uit beide wereldoorlogen te herdenken. Plechtigheden die de herinnering levend houden aan zij die hun leven gaven voor het vaderland.

Meer lezen

Onze schepen van Milieu en Duurzame Ontwikkeling, Charlotte Castelein, ging in gesprek met 4 Koksijdse jongeren op het dakterras van het Duinenhuis. Ellen Messeyne (17), Nicolas Van Landschoot (23), Laura Vandamme (21) en Emma Vandenbroucke (23) hebben nog een heel leven voor zich.

Meer lezen