Van 8 tot 12 juni 2024, tussen 14 en 22 uur, geniet je van de onweerstaanbare geur van smoutebollen en de spanning van het eendjesvissen. De kermis is dé plek waar herinneringen worden gemaakt. En op 8 juni is er Kermis Kids!

Ontdek samen de kermis waar avontuur en plezier hand in hand gaan, voor jong en oud. Laat je meeslepen door de draaimolens, test je geluk bij het visspel of waag een schot in het schietkraam.

8 juni: Kermis Kids

Speciaal voor jonge ontdekkingsreizigers verandert Koksijde-Dorp op zaterdag 8 juni in een waar speelparadijs. Vanaf 10.30 uur. Kermis Kids: dat zijn survivalbanen, gekke fietsen, springkastelen en nog veel meer. En dat allemaal voor 5 euro. Kom met je (klein)kinderen naar Kermis Kids… plezier verzekerd voor de hele familie. Koop nu je ticket via www.visitkoksijde.be

Tip: zoek op zondag 16 juni jouw koopje van het jaar tijdens de rommelmarkt. Vanaf 6 uur ga je op jacht. Veel geluk.

Wist je dat de kermis al heel lang bestaat? Ongeveer 1.000 jaar geleden hielden de mensen al kermissen. Dat waren feestelijke gebeurtenissen. Van heinde en ver kwam iedereen om erbij te zijn. Zorg dat ook jij er dit jaar bij bent.