Net zoals vorig jaar vindt er een update plaats van het reglement betalend parkeren, na evaluatie op basis van opmerkingen van de inwoners. Zo komt er een nieuwe blauwe zone (met blauwe schijf) en wordt de groene zone in de G. Scottlaan aangepast. Vanaf dinsdag 1 februari gaat het nieuwe reglement in.

Meer lezen

Droom je ook van een heerlijke zomer? Dan hebben we uitstekend nieuws. De eerste namen voor de derde editie van Night of the Proms Summer Edition zijn bekend. Met Bart Peeters, Natalia, Umberto Tozzi en Kate Ryan strikte de organisatie alweer topartiesten. Noteer donderdag 28 en vrijdag 29 juli in je agenda. Place to be is het Kerkplein in Koksijde-Bad.

Meer lezen

Wil jij besparen op je energiefactuur en toch je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie West-Vlaanderen organiseert, samen met gemeente Koksijde, voor het elfde jaar op rij, een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is gratis en vrijblijvend.

Meer lezen

In februari voert het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust onderhoudswerken uit op ons strand. Tussen de Koksijde Yachting Club (KYC) en de Charleroistraat voert Group Decloedt 233.000 kubieke meter zand aan.

Meer lezen

Op de zwart-witfoto, genomen net na de Tweede Wereldoorleg, herken je het kruispunt van de Lejeunelaan en de Hertstraat.

Meer lezen