Doe mee en trek je wandelschoenen aan. Zet je speurzintuigen op scherp. De VVV en dienst Toerisme lanceren een wandelzoektocht met drie verschillende lussen.

Een uitdagende route voor de echte speurneuzen, een verharde route (rolstoel-, buggy- en hondenvriendelijk) en een kortere gezinsroute.

Geniet van deze prachtige wandelingen.

De uitdagende versie van 8 kilometer is een route langs minder bekende wandelpaden van de Doornpanne en de Hoge Blekker. Het verhard alternatief is 5 kilometer lang. Deze beide tochten starten aan het toerismekantoor in Koksijde-bad. Voor de gezinsvriendelijke zoektocht van 3,4 kilometer start je aan de Hoge Blekker.

Wandelzoektocht: praktisch

Van 1 april tot 15 september speur je naar foto’s en los je de bijhorende vragen op. Deelnameformulieren kosten vier euro en krijg je bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs. Maar één prijs per aangekochte map. De prijsuitreiking vindt plaats in cultuurcentrum CasinoKoksijde op vrijdag 8 oktober om 18.30 uur.

Meer weten?

Toerisme Koksijde
058 51 29 10
Hannecartbos