Ben je klaar voor een inspirerende februari? De bibliotheek presenteert twee boeiende lezingen die je horizon verbreden.

Apps voor op reis: donderdag 8 februari
(19.30-22 uur)

Kristof D'hanens, de expert van Appstublieft, leidt je door de wereld van handige reisapps. Van het boeken van hotels tot het leren van vreemde talen, deze interactieve sessie geeft elke reisliefhebber een schat aan informatie. Wil je een weekendje weg? Of plan je een lange reis naar het buitenland? Deze lezing is jouw ticket voor een zorgeloze trip.

Schrijf je in via koksijde.bibliotheek.be of aan de balie. Leden betalen 3 euro (niet-leden: 6 euro of 1,20 euro met UiTPAS-kansentarief).

Ga ik of ga ik niet: donderdag 22 februari (19 uur)

Frank Keunen nodigt je uit voor een diepgaande kijk op politiek en leven. Deze interactieve sessie, gebaseerd op zijn nieuwe boek Van embryo tot as, belicht hoe politiek verweven is met elk aspect van ons bestaan. De lezing is toegankelijk, verrijkt met humor en dagelijkse voorbeelden. Een must voor iedereen die een positieve impact wil hebben op de samenleving.

Schrijf je in via koksijde.bibliotheek.be of aan de balie. Leden betalen 7 euro (niet-leden: 9 euro of 1,80 euro met UiTPAS-kansentarief).