Zeker als het wat moeilijker gaat, blijft bewegen belangrijk. Goed nieuws voor wie graag wandelt of meer wil wandelen: Koksijde breidt de zitbankenwandeling uit.

Meer lezen

Het is tijd om je hart te tonen. Van 8 tot 15 december schittert Koksijde met liefde en warmte tijdens de 'Koesterweek' van Het Berrefonds.

Meer lezen

Vanaf nu krijgen niet alleen 80-jarige Koksijdenaars een bezoekje, maar ook iedereen die 90 kaarsjes uitblaast (en nog zelfstandig woont).

Meer lezen

Zijn jouw gedachten overheersend en luid? Houden ze je uit je slaap of kom je niet tot rust?

Meer lezen

Voor beginners is er 'Aan de slag met Android': elke dinsdag, van 5 december tot 5 maart, leer je alles over je Androidtoestel.

Meer lezen

Kerst is gezellig, flikkerende lichtjes, lekker eten en veel familiebezoekjes. Alleen heeft niet iedereen het zo goed. Voel jij je eenzaam of verdrietig in december?

Meer lezen

De dagen zijn korter en de zon schijnt minder, maar dat betekent niet dat jouw humeur in de schaduw moet verdwijnen.

Meer lezen

Het Rode Kruis zet zich in voor kwetsbare mensen. Zo kan je elke drie maanden bloed geven in onze gemeente. Die organisatie is mogelijk dankzij vrijwilligers Dany Mommaerts en Reggy Vanhove. Ze kwamen langs in het gemeentehuis voor een gesprek. Ook Patrick Sercu was van de partij, hij is planningsverantwoordelijke van vrijwilligers (hulpdiensten) op evenementen.

Meer lezen

Wereldwijd steken we lichtjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen. 

Meer lezen