Serviceclub Fifty-One Westkust steunt allerlei sociale projecten en organiseert daarom een eerste benefiettentoonstelling waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel.

Kom naar de Keunekapel tijdens het weekend van 9 en 10 oktober (10–18 uur). Er worden werken tentoongesteld en te koop aangeboden van Jacques Luchie en Brigitte Swennen.

Schilderwerken Jacques Luchie

Jacques Luchie is zelf lid van Fifty-One Club Westkust en heeft zich tijdens de coronalockdown ontpopt tot een amateurkunstenaar. Intussen maakte hij al veel schilderwerken waarbij het eigentijdse, speelse karakter en de frisse kleuren in het oog springen.

Keramiek Brigitte Swennen

Onlangs opende Brigitte Swennen haar eigen atelier in Loppem. Een uit de hand gelopen hobby!

De passie voor klei begon ongeveer 15 jaar geleden toen Brigitte zich inschreef voor een opleiding keramiek. Daarna volgden nog heel wat cursussen waaronder pottenbakken, porseleindraaien en diverse glazuurworkshops. In haar vrije tijd vind je haar terug in haar atelier waar ze gepassioneerd en met veel liefde handgemaakt gebruiksgoed in steengoed en porselein vervaardigt op de draaischijf. Een selectie van Brigittes creaties is te zien tijdens onze expositie.