Geen klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers. Wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen. Weetje: het wordt gelijktijdig in 70 bibliotheken gespeeld.

Meer lezen

Het Abdijmuseum Ten Duinen is dé plek waar geschiedenis tot leven komt! Een echte must-visit, zeker voor jonge gezinnen! Ontdek heel wat boeiende activiteiten en evenementen, speciaal ontworpen voor jong én oud. 

Meer lezen

Geef je zomervakantie extra glans en schrijf je in voor één van deze workshops. Volwassenen verrassen we met een interessante rondleiding. 

Meer lezen

Het versgebrouwen bier vloeit rechtstreeks uit de vaten in je glas, je hebt er één van de mooiste uitzichten in Koksijde en het is een ideale tussenstop tijdens je fietstocht.

Meer lezen

Met Kunst op straat ontdek je alles over onze kunstwerken: wie is de artiest, wat is zijn of haar inspiratie en uit welk materiaal bestaat het.

Er zijn nog twee andere erfgoedapps. Iedereen naar zee! vertelt over de geschiedenis van onze vakantiekolonies. Villa’s en verhalen uit een beschermd dorpsgezicht ontdek je in Quartier Sénégalais: een wijk die doet dromen.

Meer lezen