Kom langs op zaterdag 9 en zondag 10 juli en overnacht na een nocturne in tenten met je hele gezin.

Meer lezen

Bezoekers aan het Duinenhuis vragen zich vaak af hoe dit gebouw terechtkwam in het midden van de duinen. Ze willen meer weten over de bouw, de eigenaars en de vroegere functie. De diensten Cultuur & Erfgoed, Milieu en Duurzame Ontwikkeling en het gemeentearchief werkten een tentoonstelling uit over deze geschiedenis.

Meer lezen

We vliegen erin met een topper! Vanaf 2 juli tot en met 8 januari 2023 bouwen we Kunstencentrum Ten Bogaerde om tot een vlieghal waar de vliegtuigen van Panamarenko worden geparkeerd. Vertrek mee op een denkbeeldige reis.

Meer lezen

Billenkarren, go-carts, cuisse-taks, skelters: iedereen beleefde er als kind plezier aan. Wanneer werden ze gemaakt? Waarom zijn er zoveel namen? Wat is het verhaal achter dit kustrijwiel? Ontdek het tijdens Kabien Nostalgiek.

Meer lezen

Centrale figuur dit jaar is Paul Delvaux: 125 jaar geleden zag hij het levenslicht én ook het Museum Paul Delvaux heeft iets te vieren met de veertigste verjaardag. 

Meer lezen

2022 is een bijzonder jaar voor de Stichting Paul Delvaux: er is de 125e verjaardag van de geboorte van Paul Delvaux en de 40e verjaardag van het Museum Paul Delvaux.

Meer lezen