Kom naar de Zeelaan van 10 tot 18 uur. Je wordt er verwend en nog eens verwend. Onze handelszaken schotelen je het beste van het beste voor.

Straatanimatie en muziek maken het nog gezelliger en wie gek is van ballons, passeert bij onze ballonplooier. Op zoek naar een cadeautje? Nieuwe schoenen nodig? Of gewoon inspiratie opdoen voor je avondmaal? Je vindt het allemaal in de Zeelaan. En veel meer (programma vind je onder de foto).

Tip: op zaterdag fleuren oldtimers de Zeelaan op (foto). Hou je van wagens met karakter of auto's die een stamboom hebben? Kom dan zeker langs op zaterdag 22 juni. 

Op zondag rond 11 uur start een rondrit met oldtimers vanuit de put voor het gemeentehuis. Ze worden begeleid door Die Fröhliche Trappisten in de Zeelaan. Een aanrader.

Fan van oldtimers? Kom op 22 juni naar de Zeelaan. © Armand Delfosse

Programma

Op zaterdag 22 juni vieren we  feest met een muzikale noot, waarbij Mochito van 14 tot 16 uur optreedt, gevolgd door de opzwepende klanken van de Hitmasters Streetband (van 14 tot 17 uur). Voor de kleintjes staat er een ballonplooier klaar (van 14 tot 17 uur) die  de meest fantastische figuren creëert.

Op zondag 23 juniwordt de sfeer voortgezet met DJ Piet, hij draait de beste beats van 10 tot 18 uur. Mochito keert terug voor een 2e optreden (14 tot 16 uur), gevolgd door weer een toffe performance van de Hitmasters Streetband (14-17 uur). Opnieuw staat de ballonplooier paraat van 14 tot 17 uur om jong en oud te verbazen met zijn kunsten.