Het Vanneuvillehuis is de perfecte plek voor miniconcerten. Een plaats waar je de muzikanten bijna kan (en mag) aanraken.

Ga naar het Vanneuvillehuis midden in de Noordduinen. Met een permanente expo rond de werken van wijlen Walter Vilain, die er zijn atelier had. Het Vanneuvillehuis is ook de perfecte plek voor miniconcerten. Een plaats waar je de muzikanten bijna kan (en mag) aanraken. Tip voor gezinnen: ga op duinsafari. Je krijgt allerlei opdrachten in en rond het vissershuisje. De jonge Walter toont de weg.

Ontdek 2 jonge artiesten in het Vanneuvillehuis

Luister naar een intiem optreden, tussen de duinen, en geniet achteraf nog na met een drankje. Reserveer wel op voorhand je tickets via www.tenduinen.be (het is voor de rappe).

Momoyo: dromerige duinnachten

Op dinsdag 2 april om 11 uur verwelkomt het Vanneuvillehuis Momoyo, een trio dat je onderdompelt in donkere pop. Gevoed door nachtelijke beats, nostalgische synths en hypnotiserende strijkers, bezorgt Momoyo een ervaring die je niet snel vergeet. Speciaal voor ons zakt de 5-koppige band met 3 leden af om een akoestische set te brengen. Anders, maar zeker niet minder mooi. Frie Mechele, Esther Coorevits en Jonas Bruyneel maken deze ochtend tot een onvergetelijke muzikale reis.

Op dinsdag 2 april om 11 uur verwelkomt het Vanneuvillehuis Momoyo - © Louise D'Eer 

Mr. Autumn: echo's van weemoed

Een week later, op dinsdag 9 april om 11 uur, staat Mr. Autumn in de schijnwerpers. Deze half Chileense singer-songwriter uit Gent verweeft dromerige melodieën met folkpop en schept zo een sfeer die recht naar je hart gaat. Zijn debuutalbum Catharsis is een ode aan de melancholie, live gebracht met een rauwe, ongepolijste eerlijkheid die jou zeker raakt.

Gesloten op maandag. Alle openingstijden vind je op www.tenduinen.be
Volg de rondleiding op dinsdag 2 april om 14.30 uur. Adres: Middenlaan 103.

Op dinsdag 9 april om 11 uur, staat Mr. Autumn in de schijnwerpers.